Yükleniyor...

Yükleniyor...

Yalan Dizisi Bugün Başlıyor!

Yalan Dizisi Bugün Başlıyor!

Kanal D’nin yeni dizisi "Yalan", Süreç Film'in yapımcılığında ve Ali Gündoğdu ile İnci Gündoğdu'nun yapımcılığı üstlendiği proje olarak 27 Mayıs Pazartesi akşamı ilk bölümü ile izleyiciyle buluşuyor. Yepyeni bir heyecan fırtınası estirecek olan "Yalan", dram yüklü bir anne-kız hikayesiyle daha ilk bölümü yayınlanmadan büyük ilgi topladı.

"Yalan", yıllar sonra cezaevinden çıkan Melike'nin (Aslıhan Güner) karmaşık yalanlar ağından kurtulma çabasını konu alıyor ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. İşte dizinin ilk bölümünün özeti: Kocasını öldürmekle suçlanarak hapse giren Melike, yirmi yıl sonra serbest kalır. Tek isteği, yıllardır hasret kaldığı kızına kavuşmaktır. Ancak, dışarıda onu bekleyen dünyanın yalanlarla dolu olduğundan habersizdir. Melike'yi sadece yalanlar değil, kocasının kin dolu ailesi de beklemektedir ve bu aile intikam almak için sabırsızlanmaktadır.

Melike, yeni hayatına adım atarken büyük mücadelelerle karşı karşıya kalır ve en büyük savaşı, kızı Hazal ile yakınlık kurabilmek için verir. Ancak bu hiç de kolay olmayacaktır, çünkü Hazal, Melike’nin gerçek kızı değildir. Hazal, Melike’nin kızı hakkında büyük bir sırrı öğrendikten sonra harekete geçer ve olaylar gelişir.

Başrollerinde Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi deneyimli isimlerin yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Hakan İnan oturuyor.

Senaryosu ise Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu tarafından kaleme alınan "Yalan", ilk bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de izleyici karşısına çıkacak.

İyi seyirler dileriz.



Yalan