Yükleniyor...

Yükleniyor...

Reyting Raporu : 15-21 Ocak Haftası

Reyting Raporu : 15-21 Ocak Haftası

Dizi Arşivi olarak reyting raporları özetimizi her haftaya yayınlamaya başlıyoruz demiştik. Yılın ikinci raporu ile yine karşınızdayız. Verilerimiz ulusal istatistik servisi olarak kabul edilen TİAK'tan alınmıştır. Tiak raporları ışığında günlük reytinglerde ilk 10 giren programdan sadece dizileri ayırıp size günlük liderlik tablolarını ve potansiyel gelecek izlenimlerini sunacağız.

15 Ocak Pazartesi günü liderliği geçen hafta olduğu gibi Ömer dizisi aldı. Kudüs Fatihi bu hafta yayında yoktu. Safir'in ise geçen hafta 3'lü seviyeye düşen reytingleri bu hafta 2.80'leri gördü. Bu durumun dizinin yakın zamanda final yapacağını gösteriyor.

16 Ocak Salı günü liderliğini geçen hafta olduğu gibi Yabani dizisi alırken, ikincilik, üçüncülük, dördüncülüğü ise Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş ve Aile dizilerinin oluyor. Aile dizisi zaten önümüzdeki hafta 30. bölümünde finale gidiyor. Üç Kız Kardeş dizisi 3.58 reyting oranı ile tehlikeli bölgede yer alıyor.
Onun içinde önümüzdeki günlerde final haberi alabiliriz.

17 Ocak Çarşamba günü liderliği yine Kuruluş Osman alırken, ikincilik ve üçüncülüğü Sandık Kokusu ve Şahane Hayatım dizileri alıyor. Diziler güvenli alanda yayın hayatlarına devam ediyor.

18 Ocak Perşembe günü liderliğini yine Hudutsuz Sevda dizisi alırken sıralama Aldatmak ve Sakla Beni dizileri ile devam ediyor. 4'lü oranların üzerinde yer alan iki dizide güvenli bir şekilde yayınlarına devam ediyor.

19 Ocak Cuma günü liderliği Kızılcık Şerbeti alırken Yalı Çapkını, Gaddar, Ateş Kuşları ve Arka Sokaklar şeklinde bir dizilim oluşuyor. Ateş Kuşları ve Arka Sokaklar dizisi 3'lü seviyelerde reytinglere sahip bu da gelecek kaygılarını artmıştır görünüyor. Gaddar ilk hafta raporuna göre 4.5 reyting ile iyi bir başlangıç yaptı diyebiliriz.

20 Ocak Cumartesi günü liderliği Gönül Dağı dizisi alırken, Kardeşlerim dizisi ikinci oluyor. Diğer dizilerin ilk onda görünmediğini de belirtelim. Önümüzdeki hafta bu günde Kopuk dizisinin ilk bölümünü de izleyebileceğiz.

21 Ocak Pazar günü liderliği ise Yargı dizisi alıyor. Onu Teşkilat ve Kirli Sepeti takip ediyor. 2 dizi de 4-5 li oranların üzerinde güvenli bir şekilde yayın hayatına devam ediyor. Günü değişen Ne Gemiler Yaktım dizisi haftaya bugün final yapıyor.

Yeni haftada yeni rapor ve bilgilendirmeler ile görüşmek üzere...



Gaddar