Yükleniyor...

Yükleniyor...

Melisa Aslı Pamuk Anne Oluyor

Melisa Aslı Pamuk Anne Oluyor

Geçtğimiz aylarda sevgilisi Yusuf Yazıcı’nın yanına Fransa’ya taşınan Melisa Aslı Pamuk, kısa bir süre sonra sessizce evlendi ve şimdi de anne olmaya hazırlanıyor. Melisa Aslı Pamuk, bir süre önce Galatasaray’a transferi gündemde olan ve şu an için Fransız Ligue 1 takımlarından Lille’de oynayan Yusuf Yazıcı ile geçtiğimiz Mayıs ayında evlenmişti. Düğün fotoğraflarını bir süre sonra paylaşan Pamuk, düğününe ait tüm detayları gizli tutmuştu.

Geçtiğimiz günlerde ise eşinin Trabzon Çaykara’daki aile yakınlarını ziyaret ettiği de daha sonradan paylaşımlar ile ortaya çıkmıştı. Pamuk’un hamile olduğu ve bu mutlu haberi Yazıcı ailesiyle paylaştığı öğrenildi. Ünlü oyuncu, hamileliği nedeniyle gelen dizi ve film tekliflerini reddetti. Düğün makyajını da yapan makyaj sanatçısı Serhat Şen’in Bakü’deki tanıtımında, geniş elbiseler giyerek büyüyen karnını gizlemeye çalıştıği ortaya çıktı.

Melisa son olarak Fox Tv'de yayınlanan Ego adlı dizi ile ekranlara gelmişti. Biz de kendisine Dizi Arşivi olarak hayırlı bir evlat sahibi olmasını diliyoruz.



Ego